R.K. Parochie St. Maarten

Petrus BandenDeze Parochie wordt gevormd door de parochies van Austerlitz, Doorn en Langbroek, Driebergen-Rijsenburg,Leersumen Amerongen, Maarn en Maarsbergen, Woudenberg,  Scherpenzeel en Renswoude en Zeist.

Voor nadere gegevens van de parochie Driebergen Rijsenburg zie de website van  Petrus Banden

De R.K. Parochie wordt in de Raad vertegenwoordigd door Piet Berben,

en Anette de Groot

Protestantse Gemeente Driebergen-Rijsenburg

home 3wijkenSinds 1 januari 2007 vormen de Nederlands Hervormde Gemeente te Driebergen en de Gereformeerde Kerk te Driebergen-Rijsenburg de Protestantse Gemeente Driebergen-Rijsenburg, bestaande uit twee wijken. De drie voormalige wijkgemeenten Grote Kerk, 't Hoge Licht en Maranatha-Morgenster vormen officieel sinds december 2011 één nieuwe wijkgemeente onder de voorlopige naam 3wijken. De andere wijk is de wijkgemeente Immanuël. Met ingang van zondag 11 mei 2014 wordt door deze laatste gemeente gebruik gemaakt van het kerkgebouw 't Hoge Licht.

Voor gegevens zie de websites van de beide wijken zie de websites  3Wijken  en Wijkgemeente Immanuël.

HPIM4187w

De wijkgemeente 3Wijken wordt in de Raad vertegenwoordigd door Hans Baart en Bram Dekker.

De wijkgemeente Immanuël wordt in de Raad vertegenwoordigd door (vacature)

Parklaankerk

npb

U bent altijd van harte welkom bij onze vieringen. Momenteel hebben wij een theologisch inspirator, die enkele keren per jaar voorgaat.Voor het grootste deel hebben we dus voorgangers van buiten.

Wij hebben een doorlopend activiteitenprogramma, waarbij ook belangstellenden van
buiten de geloofsgemeenschap van harte welkom zijn.

Voor gegevens over de geloofsgemeenschap zie de website Parklaankerk

De Parklaankerk wordt in de Raad vertegenwoordigd door Anje Leenders

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt

gereformeerde kerk vrijgemaaktDe Gereformeerde kerk 'De Bron' in Driebergen Rijsenburg maakt deel uit van de Gereformeerde Kerken (GKV) in Nederland.
Onze gemeente in Driebergen Rijsenburg telt ca. 180 leden.
Mocht u niet alleen een virtueel kijkje willen nemen maar ook een kerkdienst willen bezoeken dan bent u van harte welkom in ons kerkgebouw.

Voorgegevens over de kerk zie de website  De Bron

De Bron wordt in de Raad vertegenwoordigd door Gerrit van der Kruk

Oecumenische Hagediensten

De Oecumenische Hagediensten zijn van en voor de deelnemers; een gemeenschap van onderaf,                                       hagediensten

een basisgemeente in de letterlijke betekenis, een lerende gemeente met een grote mate van participatie

en zelfwerkzaamheid van alle deelnemers.

We komen eens in de twee weken bij elkaar in de Kapel van Bartiméus, Oude Arnhemsebovenweg 3, Doorn.

Voor gegevens over de oecumenische gemeenschap zie de website Hagediensten

De Hagediensten worden in de Raad vertegenwoordigd door Joke de Zwaan